FORGOT YOUR DETAILS?

Hogyan tudom megrendelni a MUSCLE MAX PLUS természetes tömegnövelő terméket?

A megrendelést csak a www.musclemaxplus.hu honlapon lehet leadni a tömegnövelő tabletta megrendelése menüpontban.
Megrendelőinket megkérjük, hogy a hatékony szállítás érdekében az adataikat pontosan adják meg, mert az ebből származó kellemetlenségekért nem tudunk felelősséget vállalni. A telefonszám is fontos a visszajelzések érdekében. A MUSCLE MAX PLUS nem tolerálja a hamis rendeléseket. Ennek megfelelően az ilyen megrendeléseket kivizsgáljuk és a szükséges adatokkal együtt az illetékes hatóságnál a szükséges lépéseket megtesszük.

Mennyibe kerül a szállítás?

Ha legalább két dobozzal rendelsz a MUSCLE MAX PLUS természetes tömegnövelő szerből, akkor a szállítás ingyenes. Az általad megadott címre érkezik a csomag munkanapokon 8:00-18:00-ig.

Mi a szállítási határidő?

A szállítás 1-3 munkanap alatt történik meg az ország egész területén.

Hogyan tudok fizetni a megrendeléskor?

A fizetés utánvétellel történik, futáros kiszállítással az általad megadott címre. Illetve a szállítmány bizonyos esetekben akár a FUTÁRSZOLGÁLAT telephelyén is átvehető szintén utánvéttel.

Mennyi az ajánlott napi adag a MUSCLE MAX PLUS tömegnövelő szerből?

A legjobb hatás elérése érdekében 2x1 kapszulát kell bevenni naponta folyadékkal, étkezés előtt. A javasolt napi mennyiséget nem szabad túllépni.

Milyen esetben nem javasolt használni a terméket?

Ne lépd túl az ajánlott napi adagot! Terhesség és szoptatás közben, illetve 18 éves kor alatt a készítmény használata előtt konzultálj kezelőorvosoddal.
Vesebetegségben szenvedő, vagy egyéb akkut betegségben szenvedők és gyógyszeres kezelésekben résztvevők ne használják. A MUSCLE MAX PLUS tömegnövelő terméket 18-60 év közötti felnőtteknek ajánljuk.

A MUSCLE MAX PLUS izomnövelőt ételhelyettesítőként is szedhetem?

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot, így étkezést nem lehet vele helyettesíteni.

Hány kapszula van egy MUSCLE MAX PLUS csomagban?

Egy csomag 60 kapszulát tartalmaz, ami egy hónapra elegendő mennyiség.

A MUSCLE MAX PLUS 100%-osan természetes összetevőket tartalmazó tömegnövelő tabletta, bárki nyugodtan szedheti, kortól és nemtől függetlenül!

Szedését ajánljuk azok számára is, akik krónikusan, vagy csak nagyon vékonyak, vagy csak valami okból hízni akarnának. Jótékony hatásainak köszönhetően profik és kezdő sportolók is beilleszthetik az étrendjükbe, extra energiát biztosít a testnek és az agynak, javítja a koncentrációt! MUSCLE MAX PLUS készítménnyel az izomépítés természetes!

OLDAL TETEJÉRE