FORGOT YOUR DETAILS?

A MUSCLE MAX PLUS LEHETŐVÉ TESZI A TERMÉSZETES TÖMEGNÖVELÉST,
GYORSAN ÉS HATÉKONYAN.

Egy forradalmian új izomnövelő szer, ami nemcsak segíti az izmok természetes izomtónusának fenntartását, hanem javítja azok teljesítményét is, magasabb szintre emeli a tömegnövelés lehetőségét. Izomépítés mellékhatások nélkül, a következő összetevőknek köszönhetően:

JAVASOLT FOGYASZTÁS

Napi 2x1 kapszula.
- 1 kapszula reggeli étkezés előtt
- 1 kapszula edzés előtt.
A javasolt adagnál többet ne vegyen be!

Taurin

A sejtmembránokra stabilizáló hatással van és a sejten belüli kalcium koncentrációt szabályozza. A teljesítmény és egészségmegőrzési folyamatokban többek között az izomsejtekben a folyadék szintjének szabályozásáért és az ásványok, kulcsfontosságú tápanyagok szállításáért is a taurin felelős. Csökkenti az izomszövetek lebomlását és elősegíti az izomtömeg növelést.

DAA

A DAA-val végzett kutatás azt mutatta, hogy a 12 napon keresztül adagolt D-aszparaginsav körülbelül 40%kal emelte meg a szabad tesztoszteronszintet. A DAA a tesztoszteron szintézis hármas tengelyének mindhárom szintjére pozitív hatással van: fokozza mind a GnRH, az LH, és a tesztoszteron termelést is, de nem csak együtt, hanem külön-külön is. Ráadásul a DAA nem csak a GnRH, hanem egy másik fontos hormon termelését is segíti, ami serkenti az agyalapi mirigy növekedési hormon termelését is.

L-lizin

A lizin az izomszövetek egyik fő alkotóeleme, ezért gyakran alkalmazzák a sportolók, hogy elősegítsék a sovány testtömeg növekedését és az izmok és csontok általános egészségi állapotát. Izomfehérjét hoz létre, így járul hozzá az izmok regenerálódásához és az általános egészségi állapothoz A lizin más növekedési hormon serkentő hatóanyagokkal jól kombinálható, mint például az L-arginin. Ezek erősítik egymás hatását.

L-Arginin

Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy az L-arginin életkortól függetlenül  erőteljesen hat a növekedési hormon termelődésére. Nitrogén-oxid fokozó, így  tágítja az ereket , növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét.

BCAA

Az elágazó szénláncú, angolul Branched Chain Amino Acids (BCAA), aminosavak az L-Leucin, L-Izoleucin és L-Valin jelentik testépítők számára az izomépítéshez és az izomlebomlás megakadályozásához a legfontosabb kiegészítőket. Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) minden étrendben hasznos és hatékony szerepet töltenek be, sportágtól függetlenül.Az izomzat 35%-a a BCAAk-ból épül fel, ezért érthető hogy az aminosavak elengedhetetlenek az izomzat felépítéséhez.

A MUSCLE MAX PLUS 100%-osan természetes összetevőket tartalmazó tömegnövelő tabletta, bárki nyugodtan szedheti, kortól és nemtől függetlenül!

Szedését ajánljuk azok számára is, akik krónikusan, vagy csak nagyon vékonyak, vagy csak valami okból hízni akarnának. Jótékony hatásainak köszönhetően profik és kezdő sportolók is beilleszthetik az étrendjükbe, extra energiát biztosít a testnek és az agynak, javítja a koncentrációt! MUSCLE MAX PLUS készítménnyel az izomépítés természetes!

OLDAL TETEJÉRE